ПРЕДПОЧИТАНИ КУРОРТИ:

ОЩЕ ГРАДОВЕ...

ПАКЕТИ:

**** ХОТЕЛ БАНСКО

Стая
Стая
Апартамент

Намира се в: Банско

Разположение: Хотелът се намира в центъра на гр. Банско. В непосредствена близост са пощата, пешеходната улица и градският парк. Пистите са на 30 мин път с кола.

Стаи:
Хотелът разполага с 52 стаи, които са модерно обзаведени, уютни и комфортни. Стаите се отопляват с локално парно и всички имат телевизор със сателитни програми, телефон с директно избиране, мини бар, сешоар в баните. По-голямата част от помещенията са с вани.

Барове и ресторанти:
Ресторантът е с климатик и разполага със 70 места. Предлага европейска и българска национална кухня. Можете да прекарате приятни минути в лоби бар "Вихрен", който разполага с 30 места или в нощния бар на хотел "Банско", където местата са 60.

Хотелски услуги:
Ползване на фитнес зала, сауна, охраняем паркинг, туристическа информация, събуждане, повикване на такси, повикване на лекар, съхранение на багаж, ползване на индивидуален сейф, опаковка на багаж, запазване на маса в ресторант или механа. Отдаване на вещи под наем: чадър за дъжд, сешоар за коса, кантар за телесно тегло, шах и табла, карти за игра, федербал, топка за футбол и волейбол, бебешко легло, ютия, вентилатор.

Фасада Стая Лоби бар Фитнес