ПРЕДПОЧИТАНИ КУРОРТИ:

ОЩЕ ГРАДОВЕ...

ПАКЕТИ:

*** ХОТЕЛ ПРЕСПА

Баня
Стая
Лоби бар

Намира се в: Пампорово

Разположение: Хотел Преспа се намира в центъра на к. к. Пампорово, на 100км. южно от летище Пловдив и на 250км. югоизточно от град София. Разположен на 1600метра надморска височина хотелът отстои на 500м. от най-близкия лифт - Ски център 1 и на 1000м. от Ски център 2.

Стаи:
Хотел Преспа посреща гостите си в 68 стаи и 6 комфортни студия . Всяко помещение е с възможност за настаняване на трети гост, а условията в студията са отлични за почивка на семейства с деца. Всички помещения са оборудвани с кабелна телевизия, минибар, сешоар. От където и да се погледне се открива невероятна гледка към Родопа планина.

Барове и ресторанти:
Хотелът предлага на своите гости ресторант с 160 места с богато меню и жива музика, уютна механа и коктейл бар. Ресторантът е с капацитет 180 места. Удобен е за провеждане на фирмени мероприятия и сватбени тържества. Добра видимост от всеки ъгъл.

Бизнес център:
Хотел Преспа-Пампорово разполага с добри възможности за провеждане на семинари, тимбилдинг програми и конференции от малък и среден мащаб. Хотелът предлага конферентна зала с капацитет от 100места.

СПА център:
Хотелът разполага с фитнес зала, сауна и масаж.

Хотелски услуги:
- охраняем паркинг - фитнес зала - сауна - рум сървиз - детски кът

Лоби бар Ресторант Ресторант Ресторант