ПРЕДПОЧИТАНИ КУРОРТИ:

ОЩЕ ГРАДОВЕ...

ПАКЕТИ:

**** ХОТЕЛ ПРЕЗИДИУМ ПАЛАС

Ресторант Аполо
Ресторант Аполо
Апартамент

Намира се в: Ловеч

Разположение: Хотел Президиум Палас е разположен в сърцето на град Ловеч, до административния и бизнес център. В близост до него се намира уникалният покрит мост, построен от известния майстор Колю Фичето.

Стаи:
Хотелът разполага с три единични и четиридесет и пет двойни луксозни стаи от които дванадесет спални. Стаите са стилно обзаведени и разполагат с телевизор, достъп до Интернет, мини бар, климатична инсталация, вана, телефон, радио, сейф. От стаите се открива великолепен изглед към хълма Стратеш и крепостта Хисар. Две от стаите са приспособени за хора с увреждания.. Хотел Президиум Палас разполага и с четири луксозни апартаментаа: Venus, Juno, Minerva, Diana и един президентски апартамент: Presidivm Всички апартаменти разполагат с плазмен телевизор, достъп до Интернет, мини бар, климатична инсталация, вана, телефон, радио, сейф.

Барове и ресторанти:
Ресторант Аполо на хотел Президиум Палас разполага с осемдесет места. В него може да се насладите на интернационална кухня и подбрани питиета в изискана обстановка и професионално обслужване. Терасата на ресторант Apollo, предлага седемдесет места на открито с изглед към градската градина на Ловеч. Хотелът разполага още с: - Кафе-сладкарница със съвременен интериор. Приятно място за чаша кафе, питие и среща с приятели. В заведението има тридесет места, разделени в две зали. - лятна тераса към кафе-сладкарницата - Нощен бар Notorivs - стилна изискана клубна обстановка с приятна музика и богат асортимент от напитки и коктейли.

Бизнес център:
Хотелът разполага с бизнес център, оборудван с компютърна техника и интернет достъп. Предлагат се преводачески и кореспондентски услуги. Конферентната зала на хотела е с 80 места. Тя е подходящо място за бизнес срещи, семинари, промоции и мероприятия. Залата е оборудвана с мултимедийна техника и дава възможност за симулативен превод.

Хотелски услуги:
- офис на банка - магазини за луксозно мъжко облекло, дамско облекло, сувенири и подаръци - туристическа агенция - във фоайето на хотела - модерно оборудвана фитнес зала - сауна

РЕДОВНИ ЦЕНИ (извън предлаганите пакети) на стаите според периода и настаняването, лв:


Период Тип стая База   Цена за:

14-01-2019 - 22-12-2019 Апартамент Лукс Закуска   245.56 Лева
Двойна Закуска   88.42 Лева
Двойна 3-ма Закуска   127.69 Лева
Двойна за единична Закуска   88.4 Лева
Единична Закуска   63.84 Лева
Президентски апартамент Закуска   392.89 Лева

Забележки:
 • Цените не са валидни по време на празници!
 • Дете /02 - 13.99/ на допълнително легло с 2 възрастни в Двойна стая и Апартамент - доплаща на ден.
 • Трети възрастен на допълнително легло - доплаща на ден.
  Цената включва:
  • съответен брой нощувки
  • закуска
  • туристически данък
  Цената не включва:
  • допълнителни хотелски услуги

  Допълнителна информация:

  14-01-2019 - 22-12-2019 Апартамент Лукс Закуска Дете на допълнително легло 34.38 Лева
  Апартамент Лукс Закуска Възрастен на допълнително легло 39.29 Лева
  Двойна Закуска Дете на допълнително легло 34.38 Лева
  Президентски апартамент Закуска дете на допълнително легло 34.38 Лева

  Апартамент Стаи Апартамент Фасада