ПРЕДПОЧИТАНИ КУРОРТИ:

ОЩЕ ГРАДОВЕ...

ПАКЕТИ:

**** ХОТЕЛ ПРЕЗИДИУМ ПАЛАС

Ресторант Аполо
Ресторант Аполо
Апартамент

Намира се в: Ловеч

Разположение: Хотел Президиум Палас е разположен в сърцето на град Ловеч, до административния и бизнес център. В близост до него се намира уникалният покрит мост, построен от известния майстор Колю Фичето.

Стаи:
Хотелът разполага с три единични и четиридесет и пет двойни луксозни стаи от които дванадесет спални. Стаите са стилно обзаведени и разполагат с телевизор, достъп до Интернет, мини бар, климатична инсталация, вана, телефон, радио, сейф. От стаите се открива великолепен изглед към хълма Стратеш и крепостта Хисар. Две от стаите са приспособени за хора с увреждания.. Хотел Президиум Палас разполага и с четири луксозни апартаментаа: Venus, Juno, Minerva, Diana и един президентски апартамент: Presidivm Всички апартаменти разполагат с плазмен телевизор, достъп до Интернет, мини бар, климатична инсталация, вана, телефон, радио, сейф.

Барове и ресторанти:
Ресторант Аполо на хотел Президиум Палас разполага с осемдесет места. В него може да се насладите на интернационална кухня и подбрани питиета в изискана обстановка и професионално обслужване. Терасата на ресторант Apollo, предлага седемдесет места на открито с изглед към градската градина на Ловеч. Хотелът разполага още с: - Кафе-сладкарница със съвременен интериор. Приятно място за чаша кафе, питие и среща с приятели. В заведението има тридесет места, разделени в две зали. - лятна тераса към кафе-сладкарницата - Нощен бар Notorivs - стилна изискана клубна обстановка с приятна музика и богат асортимент от напитки и коктейли.

Бизнес център:
Хотелът разполага с бизнес център, оборудван с компютърна техника и интернет достъп. Предлагат се преводачески и кореспондентски услуги. Конферентната зала на хотела е с 80 места. Тя е подходящо място за бизнес срещи, семинари, промоции и мероприятия. Залата е оборудвана с мултимедийна техника и дава възможност за симулативен превод.

Хотелски услуги:
- офис на банка - магазини за луксозно мъжко облекло, дамско облекло, сувенири и подаръци - туристическа агенция - във фоайето на хотела - модерно оборудвана фитнес зала - сауна

Налични пакети

РЕДОВНИ ЦЕНИ (извън предлаганите пакети) на стаите според периода и настаняването, лв:


Период Тип стая База   Цена за:

01-01-2018 - 29-12-2018 Апартамент лукс Закуска   245.56 Лева
Двойна Закуска   88.42 Лева
Двойна за единична Закуска   88.4 Лева
Единична Закуска   63.84 Лева
Президентски апартамент Закуска   392.89 Лева

Забележки:
 • Цените НЕ са валидни по време на празници!!!
 • Дете /00-1.99/ - безплатно.
 • Дете /02-6.99/ - доплащане 17.25 лв/ден.
 • Трети възрастен на допълнително легло - 34.50 лв/ден.
  Цената включва:
  • нощувка
  • закуска
  • фитнес
  • wi-fi
  • паркинг
  • туристически данък
  • туристическа застраховка
  Цената не включва:
  • допълнителни хотелски услуги

  Допълнителна информация:

  01-01-2018 - 29-12-2018 Двойна Закуска Първо дете на допълнително легло 34.38 Лева
  Двойна Закуска Трети възрастен на допълнително легло 39.29 Лева
  Президентски апартамент Закуска дете на допълнително легло 34.38 Лева

  Намаления:

  01-01-2018 - 29-12-2018 Двойна Закуска Първо дете на редовно легло 39.27 Лева

  Апартамент Стаи Апартамент Фасада