ЕКСКУРЗИИ:

ДЕСТИНАЦИИ:

ПЪТЕПИСИ:

ЦЕНИ НА МУЗЕИТЕ:

екскурзии

НОВА ГОДИНА В БЕЛГРАД - ХОТЕЛ MAJESTIC 4*

екскурзия - НОВА ГОДИНА В БЕЛГРАД - ХОТЕЛ MAJESTIC 4*

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 4 дни/3 нощувки

ТРАНСПОРТ: Автобус

ДЕСТИНАЦИЯ: Сърбия

ГРАД: Белград

ДАТИ: 30.12.2018 – 02.01.2019

ЦЕНА: 499 лв.

Включен пансион: 3 закуски и 1 празнична новогодишна вечеря в ресторанта на хотел MAJESTIC 4* на 31.12.2018 с музика на живо, богато меню и включена консумация на местни алкохолни напитки (наливни вино и ракия)

Хотел по програмата: MAJESTIC 4* разположен в Стари Белград, на пешеходна зона Княз Михайло и площад Република. Стаите и ресторанта на хотела са напълно обновени през 2017 година

ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН

30.12.2018 /СОФИЯ – БЕЛГРАД/

Отпътуване от София от паркинга пред стадион “Васил Левски” в 08.00ч. Пътуване по маршрут: София – Калотина – Белград. Пристигане в Белград след обяд. Настаняване в избрания хотел. Свободно време за самостоятелна разходка и пазар в сърцето на Стари Белград: площада на Републиката, паметникът на Княз Михайло, пешеходната улица Княз Михайло – най-известната улица в Белград и едно от най-важните градски пространства, търговска зона и седалище на държавните институции. Градската променада ще ви заведе до крепостта Калемегдан и едноименния парк.

Нощувка.

ВТОРИ ДЕН

31.12.2018 / БЕЛГРАД /

Закуска. Панорамна автобусна обиколка на Белград с местен екскурзовод: преминаване в Нови Белград през Бранков мост над река Сава, Нови Белград, хълма Дедине – най-елитния квартал в Белград, Къщата на Цветята, където е гроба на някогашния председател на СФРЮ – Йосиф Брос Тито и неговата съпруга Йованка. Посещение на най-големият православен храм на Балканите – „Свети Сава”. Изграждането на храма все още не е завършено, началото му започва през 1894г. В близост до храма се намират Народната библиотека на Сърбия, малката църква „Свети Сава” и паметника на Карагеорги Петрович-Караджордже, сръбски вожд и основоположник на династията на Караджорджевичите. Продължаване на панорамната обиколка: бул. Освобождение, бул. Крал Милан, площад Славия, площад Теразийе. Посещение на крепостта Калемегдан, разположена на висока скала на десния бряг на река Сава при вливането и в река Дунав. Днес на нейната територия се намират Военният музей, Обсерваторията, Зоологическата градина, парк с алеи за разходка, комплекс за спорт и развлечения. Свободно време. Подготовка за празничната вечер.

Празнична новогодишна вечеря в ресторанта на хотел MAJESTIC 4* с музика на живо, богато меню и включена консумация на местни алкохолни напитки (наливни вино и ракия).

Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН

01.01.2019 /БЕЛГРАД – НОВИ САД*/

Закуска. Свободно време в Белград или по желание екскурзия до Нови Сад (с допълнително заплащане).

Нови Сад - столица на областта Войводина и втори по големина град в Сърбия. Посещение на крепостта Петроварадин – най-атрактивния паметник на културата и историята на града. Необичайната си извисеност над нивото на Дунав, Петроварадин дължи на високата скала, която се издига над реката. С четири етажа под земята, 16,5 километра подземни галерии, сводове и куполи, около 12 000 бойници и 13 порти, крепостта е наречена Гибралтар на Дунав. Пешеходна разходка в центъра на Нови Сад – площада на Свободата, Римокатолическата катедрала, Сградата на Общината. Свободно време с възможност за обяд. Връщане в хотела в Белград. Свободно време.

Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН

02.01.2019 /БЕЛГРАД – СОФИЯ/

Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София след обяд.

*човек в двойна стаяединична стаятрети възрастен в стаядете до 12г. в стая с 2-ма възрастни
цени за записване до 15.10.2018 499лв. 575 лв. 485 лв. 469 лв.
цени за запсиване след 15.10.2018 515лв. 595 лв. 500 лв. 481 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 • транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/
 • водач от фирмата организатор
 • екскурзоводско обслужване
 • групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец
 • 3 нощувки, 3 закуски (на блок маса) в хотел Majestic 4*
 • празнична новогодишна вечеря на сервиране, с включени местни алкохолни напитки (наливни вино и ракия) без лимит и жива музика в ресторанта на хотел Majestic 4*

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 • входни такси за туристическите забележителности

 • екскурзия до Нови Сад – 15 евро (организира се при група минимум от 35 души, заплаща се на място)
 • по желание доплащане за стандартна вечеря в ресторанта на хотела на 30.12.2018 – 13 евро / на човек (На сервиране, включва: салата, ордьовър, основно ястие и десерт. Не включва напитки.)
 • доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 85г. – 9 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани
 • доплащане за транспорт в двете посоки от Стара Загора – 35 лева; от Пловдив – 30 лева; от Пазарджик - 25 лева

Версия за печат